De omgeving

Een dagje in Duiven en zin om wat kunst te snuiven? Dan is het Krollermuller Museum een uitstekende keuze. Ze bieden een breed assortiment aan kunstwerken aan en ze bieden ook leuke activiteiten voor kinderen aan zoals het leuke speurspel waardoor kinderen op een speelse manier meer te weten komen over de kunst.

Zin om een heerlijke wandeling te maken in een prachtig natuurgebied? Dan is het park De Hoge Veluwe een perfecte keuze. Naast het feit dat je zal genieten van een prachtig stukje natuur is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje in een van de verschillende restaurants binnen het park. Vergeet niet je tickets online te bestellen!

Als je in Duiven bent, ben je in de buurt van Airborn Cemetery. Een prachtige begraafplaats waar vele helden vanuit de eerste en tweede wereld oorlog begraven liggen. Een prachtige plek om te zien waar oorlogshelden nooit vergeten zullen worden.

Ga op ontdekking in 44 hectare museumpark van het Openlucht Museum. De activiteiten in het museum en de ambachtslieden brengen de historische gebouwen tot leven. Het hele jaar door hebben ze verschillende activiteiten voor jong en oud.

Wil je langer genieten van alles wat Duiven je te bieden heeft, denk dat eens aan het Valk Exclusief Hotel. Luxe kamers en suites. Sfeervolle restaurants. Moderne boardrooms en zalen. Heerlijke wellnessen en zwembaden. Zo kan je nog langer genieten.

Medische hulp nodig? Dan is er in de buurt van Duiven het Rijnstate Ziekenhuis. Onze chauffeurs van Duiven Taxi Yeller zullen je veilig en wel naar deze locatie brengen en bij behoefte je helpen zin en uitstappen.